Doorgaan naar hoofdcontent

Ontdek de Gravel Regiotour Getevallei op 26 mei

De sportregio Getevallei nodigt op zondag 26 mei fietsliefhebbers uit voor de Gravel Regiotour doorheen de Getevallei. Dit unieke evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren terwijl ze over uitdagende gravelwegen fietsen.

"De Gravelride Regiotour is niet alleen een geweldige kans om te genieten van een sportieve uitdaging, maar ook om de prachtige natuurlijke omgeving van de Getevallei te verkennen," zegt Guy Vandebergh, schepen van sport. "Dit evenement biedt een unieke ervaring voor fietsliefhebbers van alle niveaus en leeftijden. Ik moedig iedereen aan om deel te nemen en te genieten van deze fantastische rit door onze regio."

Met drie verschillende afstanden - 40 km, 70 km en 130 km - is er voor elk niveau en elke ambitie wat wils. Deelnemers kunnen genieten van betaalbaar plezier, met inschrijvingen vanaf slechts €10 voor de 40 km, €15 voor de 70 km en €20 voor de 130 km.

Deelnemers hebben de flexibiliteit om te starten op hun eigen tempo tussen 7u en 13u voor de 40 km, tussen 7u en 11u voor de 70 km, en tussen 7u en 9u voor de 130 km.

Voorinschrijving is vereist en kan worden gedaan via www.sportregiogetevallei.be tot 23 mei.

De Gravel Regiotour Getevallei begint bij verschillende startpunten in de deelnemende gemeentes, waaronder Sporthal de Vruen in Kortenaken.