Doorgaan naar hoofdcontent

Buitenspeeldag op 17 april

Op woensdagnamiddag 17 april staat de agenda van alle gezinnen in Kortenaken rood omcirkeld, want het is tijd om naar buiten te komen en volop te genieten van de Nationale Buitenspeeldag. Van 13u tot 17u wordt het Vruenpark in Waanrode omgetoverd tot een speelparadijs voor jong en oud, met een overvloed aan activiteiten en attracties.

Schepen van Jeugd, Griet Vandewijngaerden: "Kinderen van alle leeftijden kunnen zich uitleven op springkastelen van alle maten en vormen. We geven net zoals vorig jaar een garantie voor urenlang plezier en avontuur. Ook een zweefmolen zal zorgen voor de nodige dosis pret voor kinderen tot 12 jaar. Naast de springkastelen en de zweefmolen zullen enthousiaste ballonenclowns en grimeurs aanwezig zijn om de meest spectaculaire figuren te creƫren."

Kinderen mogen hun drinkbus meebrengen, die ter plaatse gratis kan worden bijgevuld. Bovendien kunnen de deelnemers punten verdienen voor de UiTPAS, waardoor ze beloond worden voor hun deelname aan de buitenspeeldag. Verder zal elk kind verwend worden met een heerlijke hotdog.

"Dit jaar hebben we ook iets voor de volwassenen of oudere kids, een heuse challenge! Ben jij er klaar voor om je fitheid op de proef te stellen? Doe dan mee aan de allereerste VIP-CUP, een uniek evenement dat de fysieke capaciteiten test en de kans biedt om de titel van de Fitste Inwoner van Kortenaken te veroveren!. We voorzien ook enkele originele prijzen" besluit schepen Vandewijngaerden.


Praktisch:
Woensdagnamiddag 17 april van 13u tot 17u
Vruenpark Waanrode
GRATIS