Doorgaan naar hoofdcontent

Gratis filmavond voor de jeugd in Kortenaken

Op vrijdag 4 oktober wordt zaal Den Hoek opnieuw omgetoverd tot een gezellige bioscoop. De jeugd van Kortenaken is die avond van harte welkom om te genieten van een gratis filmavond met films voor alle leeftijden.

De gemeente organiseert al enkele jaren een gratis filmavond die telkens met groot enthousiasme wordt onthaald. Ook dit jaar belooft het weer een leuke editie te worden. Het filmprogramma start om 18.00u met Ella Bella Bingo, een animatiefilm voor de allerkleinsten. Om 19u30 volgt de knotsgekke animatiefilm Kung Fu Panda 4 (2024), een familiefilm die vol actie, avontuur en humor zit. De avond wordt om 21.15u afgesloten met Ghostbusters: Frozen empire (2024), een spannende 12+ film voor de oudere jeugd.

Schepen van jeugd Griet Vandewijngaerden: “We vinden het belangrijk om de jeugd van Kortenaken samen te brengen. Dankzij dit soort evenementen kunnen kinderen elkaar op een ongedwongen en veilige manier ontmoeten.”

Ouders mogen bij de allerkleinsten blijven, oudere jeugd mag alleen komen. De jeugddienst en jeugdraad zijn aanwezig om een oogje in het zeil te houden en om de avond in goede banen te leiden.

De toegang is gratis. Om de bioscoopervaring helemaal af te maken is er chips, popcorn en frisdrank ter plaatse verkrijgbaar voor slechts 1 euro. Of je nu één film wil zien of ze alle drie, dit is allemaal mogelijk. Reserveren is niet nodig.