Doorgaan naar hoofdcontent

College van Burgemeester en Schepenen kookt voor personeel

Dinsdag 17 september mocht het personeel van de gemeente en OCMW Kortenaken de voeten onder tafel schuiven. Naar jaarlijkse gewoonte kookte het College van Burgemeester en Schepenen een heerlijke maaltijd voor alle personeelsleden.

Burgemeester Kristof Mollu legt uit: "We organiseren al verschillende jaren het concept 'Burgemeester kookt'. Dat is voor ons een ideaal moment om het personeel culinair in de watten te leggen en hen te bedanken voor hun inspanningen van het voorbije jaar."

Ook de personeelsleden die dit jaar met pensioen gegaan zijn en degene die 25, 30 en zelfs 35 jaar dienst achter de rug hebben, werden gehuldigd tijdens deze bijeenkomst.

"Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet de grootste keukenheld ben maar gelukkig kon ik rekenen op de hulp van mijn collega-schepenen. Samen hebben we met veel plezier een menu samengesteld die in de smaak viel: pompoensoep gevolgd door stoofvlees of balletjes in tomatensaus met frietjes. We hadden ook een vegetarisch alternatief voorzien. Om af te sluiten hebben we lekkere Brusselse wafels geserveerd. Het was een geslaagde dag!" besluit burgemeester Mollu.