Doorgaan naar hoofdcontent

Verwendag in de Bib

Op zaterdag 5 oktober organiseert Bibliotheek Kortenaken een unieke verwendag voor al haar bezoekers. Een ochtend vol gezelligheid en verrassingen, waar jong en oud van harte welkom zijn om te genieten van een ontspannen en feestelijke sfeer.

Naast een heerlijk ontbijt kunnen bezoekers zich laten verrassen met een creatief en uniek kapsel. Om de dag nog specialer te maken, ontvangt elke bezoeker een exclusieve totebag. Deze unieke tas, ideaal om je favoriete boeken uit de bib mee te nemen, is een blijvende herinnering aan deze verwendag.

Daarnaast is er een retro telefoon in de bibliotheek aanwezig waarmee je een persoonlijke boodschap kan inspreken voor je geliefden, vrienden of buren. Of het nu gaat om een lieve boodschap, een groet of een bemoedigend bericht, wij zorgen ervoor dat het geluidsfragment bij de ontvanger terechtkomt.

De verwendag is de ideale kans om de bibliotheek op een andere manier te beleven en om te genieten van zowel ontspanning als creativiteit. "We willen onze bezoekers op een warme en speelse manier in de watten leggen." aldus schepen van cultuur Griet Vandewijngaerden. "Dit evenement is een mooie gelegenheid om samen te komen en de bibliotheek als ontmoetingsplek te ervaren."