Doorgaan naar hoofdcontent

Ontdek de magische avondwandeling 'Vorst en Vuur' in Kortenaken

Op zaterdag 21 december 2024 wordt Kortenaken omgetoverd tot een sprookjesachtige wereld tijdens de unieke avondwandeling ‘Vorst & Vuur’. Dit betoverende evenement, georganiseerd door Sportregio Getevallei in samenwerking met Gemeente Kortenaken, belooft een magische ervaring te worden voor jong en oud.

Met een afstand van 3 km brengt deze wandeling je door het magische bos en het betoverende kasteel van Kortenaken. Onderweg worden deelnemers ondergedompeld in een meeslepend verhaal vol mysterieuze ontmoetingen en verrassende belevenissen. Het sprookje draait om de vorst die wanhopig op zoek is naar zijn verloren prins en prinses. Durf jij de queeste aan te gaan en mee te helpen in de zoektocht?

Guy Vandebergh, schepen van sport en bestuurslid van Sportregio Getevallei kijkt uit naar het evenement: "De avondwandeling Vorst & Vuur brengt het beste van sport, natuur en magie samen. Het belooft een onvergetelijke belevenis te worden waarin we de deelnemers meevoeren in een wereld van verwondering en avontuur. We nodigen iedereen uit om op 21 december samen met ons deze wandeling te maken en het magische verhaal van de vorst te beleven."

Mis deze unieke kans niet om een leuke en magische winteravond te beleven met familie of vrienden. De wandeling start aan zaal Den Hoek in Kortenaken. Deelnemers kunnen vrij vertrekken tussen 17u en 20u.

Voorinschrijven kan via https://bit.ly/vorst-vuur en kost €8, een daginschrijving ter plaatse kost €10. Bij inschrijving ontvangen deelnemers een consumptiebon en een lichtgevende gadget als herinnering aan dit onvergetelijke avontuur. De wandeling is niet geschikt voor buggy's en huisdieren.