Doorgaan naar hoofdcontent

Halloweenspektakel voor kinderen in Waanrode

Op zondag 27 oktober wordt sporthal De Vruen in Waanrode omgetoverd tot een echt speelparadijs voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit evenement is een leuk alternatief voor de Buitenspeeldag die in mei door het slechte weer niet kon doorgaan. Het belooft een namiddag vol plezier en avontuur te worden met tal van leuke activiteiten.

Kinderen kunnen zich tijdens het halloweenspektakel uitleven op verschillende springkastelen, genieten van ritjes op de draaimolen en zich laten grimeren voor een extra griezelige look. Daarnaast zal een ballonclown voor prachtige ballonfiguren zorgen. Om 15u brengt de jeugdfanfare Sforzando een muzikaal toneelstuk in zaal Bergendal.

Griet Vandewijngaerden, schepen van jeugd, kijkt er alvast naar uit: "Na de teleurstelling van de Buitenspeeldag die omwille van het slechte weer eerst verplaatst werd maar die we uiteindelijk toch nog moesten annuleren, willen we de kinderen een onvergetelijke namiddag bezorgen. Dit halloweenspektakel is het ideale evenement om samen te komen, te spelen en te genieten van een griezelig leuke sfeer."

Het evenement is gratis en vindt plaats van 13u30 tot 17u30. Kinderen mogen zich verkleden om helemaal in de halloween-sfeer te duiken. Mis deze griezelige namiddag niet!