Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeentebestuur zet voor de eerste keer alle jubilarissen gelijktijdig in de bloemetjes

** Gemeentelijk persbericht **

Op maandag 23 september zet het gemeentebestuur van Kortenaken alle koppels die 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn, in de bloemetjes. Voor het eerst organiseert de gemeente een jubileumfeest om samen met alle jubilarissen dit bijzondere moment te vieren.

25 koppels gingen in op de uitnodiging van het gemeentebestuur om samen met hen hun jubileum te vieren. Burgemeester Stefaan Devos: "Het is dit jaar voor het eerst dat we dit feest organiseren voor de gouden, diamanten en briljanten huwelijksparen. Voorheen gingen we op bezoek bij alle jubilarissen. Vanaf dit jaar kozen we ervoor om enkel de diamanten en briljanten koppels te bezoeken en hen allen ook te nodigen voor een sfeervolle namiddag. Zo kunnen ze ontspannen bijpraten met mensen van dezelfde generatie. Wij zorgen voor een glaasje, een lekker dessertenbuffet en een vrolijke muzikale noot."

De koppels werden gehuldigd met een oorkonde van de gemeente en van de koning en koningin en ontvingen een cadeaucheque vanwege het gemeentebestuur.