Doorgaan naar hoofdcontent

Jaarlijkse zitdag belastingen op woensdag 21 juni

Kortenaken organiseert in samenwerking met de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiƫn een zitdag in het gemeentehuis van Kortenaken. Dit jaar vindt deze zitdag plaats op woensdag 21 juni van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur. Kortenakenaren kunnen hier terecht voor het invullen van de belastingbrief.

De zitdag werkt ENKEL OP AFSPRAAK. Dit betekent dat iedereen vooraf zijn invulsessie moet vastleggen. Het gaat om 1 invulsessie per afspraak (duurtijd: 12 minuten). Wie meerdere aangiftes heeft, dient meerdere afspraken vast te leggen.

Een afspraak vastleggen kan via het nummer 011 58 62 62 of aan het onthaal van het gemeentehuis of van het OCMW. In totaal kunnen er 50 aangiften verwerkt worden. Door het werken op afspraak, vermijden we een stormloop bij de aanvang en blijft de wachttijd beperkt.

Liever online? Simpel, snel en ecologisch!
Ga naar MyMinfin.be en meld je aan om toegang te krijgen tot je gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of tot je voorstel voor vereenvoudigde aangifte.

Heb je een voorstel van vereenvoudigde aangifte gekregen en zijn je gegevens zijn juist en volledig? Dan moet je verder niets doen. Zijn je gegevens onjuist of onvolledig? Dan kan je ze corrigeren, hetzij via MyMinfin.be, hetzij via het papieren antwoordformulier.