Doorgaan naar hoofdcontent

Opnieuw eindejaarsactie bij lokale handelaars in Kortenaken

De eindejaarsperiode staat garant voor gezelligheid, familiefeesten, en shoppen voor het ideale kerstcadeau. En dat doen we bij voorkeur lokaal. Om de inwoners te stimuleren om die kerstinkopen lokaal te doen, lanceert het gemeentebestuur van Kortenaken opnieuw een eindejaarsactie. Van 1 december t/m 15 januari kunnen lokale shoppers de stickers sparen. Elke volle spaarkaart maakt kans om geloot te worden als één van de 33 winnende loten.

Schepen van Lokale Economie, Niels Willems: "Na het succes van de eindejaarsactie van vorig jaar, willen we ook nu weer de mensen aanmoedigen om dicht bij huis aankopen te doen. Na een evaluatie door de middenstandsraad werden een paar kleine verbeteringen doorgevoerd en door onze dienst lokale economie uitgewerkt.”

Van 1 december tot 15 januari krijg je per aankoopschijf van 10 euro een sticker bij de deelnemende handelaars. Volle spaarkaarten – bestaande uit 10 stickers – kunnen tot en met 31 januari binnengebracht worden bij de handelaars. Een onschuldige hand zal uit de spaarkaarten maar liefst 33 winnaars loten. Zij kunnen hun prijs afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis.

"Er is een totale prijzenpot voorzien van € 1200 met als hoofdprijs een Kortenaken Cadeaubon van € 250 die besteed kan worden bij de deelnemende handelaars. Op die manier vloeit de prijzenpot ook rechtstreeks terug naar de handelaars die deelnemen aan het initiatief van de Kortenaken Cadeaubon. Dus koop lokaal, spaar en win!”