Doorgaan naar hoofdcontent

College van Burgemeester en Schepenen kookt voor personeel

Op dinsdag 22 november mocht het personeel van gemeente en OCMW Kortenaken de voeten onder tafel schuiven. Het College van Burgemeester en Schepenen kookte, naar jaarlijkse traditie, voor alle personeelsleden.

Burgemeester, Kristof Mollu: "Van 21 tot 27 november is het De Week van de Smaak en we organiseren in die periode al verschillende jaren 'De burgemeester kookt'. Dat is voor ons het ideale moment om ons personeel eens culinair in de watten te leggen en hen te bedanken voor het afgelopen jaar."

Ook de personeelsleden die op pensioen zijn gegaan en die met 25, 30, 35 en 40 jaar dienst, werden gehuldigd. Dominique Hayen, algemeen directeur: "We hadden dit jaar extra veel jubilarissen aangezien we de afgelopen 2 jaren deze activiteit niet hebben kunnen organiseren door corona. Bovendien waren er 3 personeelsleden die maar liefst 40 jaar bij ons werken, en dit bij de dienst verzorgenden van het OCMW. Een reden om hen extra in de bloemetjes te zetten!"

"Ikzelf ben niet de grootste keukenheld maar kon gelukkig rekenen op de hulp van mijn collega-schepenen. Samen hebben we een heerlijk menu samengesteld: pompoensoep, stoofvlees en vol-au-vent met frietjes, een vegetarisch alternatief en tot slot een Brusselse wafel," besluit burgemeester Mollu.