Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe medewerkers lokaal bestuur Kortenaken verwelkomd met een ontbijt

De nieuwe medewerkers van de gemeente en het OCMW die sinds het begin van het jaar zijn gestart in de gemeente Kortenaken werden door het schepencollege uitgenodigd voor een ontbijt.

"Sinds begin 2022 hebben 7 medewerkers ons personeelskader vervoegd en dit verspreid over diverse diensten van de gemeente (groendienst, bibliotheek, dienst financiĆ«n) en het OCMW (poetsdienst, onthaal). Omdat zij op diverse locaties werken, wilden we hen eens samen brengen voor een ‘officieel’ startmoment" geeft Burgemeester Kristof Mollu aan. Samen met hun diensthoofd konden de starters kennis maken met de leden van het schepencollege en met hun collega’s die in eenzelfde periode aan de slag gingen bij het lokaal bestuur Kortenaken.

Burgemeester Mollu: “Onze medewerkers komen dagelijks in contact met onze burgers en zijn vaak het eerste aanspreekpunt. Als gemeentebestuur willen we dan ook alle nieuwe medewerkers een hartelijk welkom heten. Vandaar dat we sinds dit jaar zijn gestart met een ontbijt voor hen.”