Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

vrijdag 3 april 2015

Fietstocht met onze "docent"

Vandaag hebben we met onze "docent" van de opleiding een fietstocht in de natuur van Iowa City gemaakt. We vertrokken aan onze werkplek voor een tocht doorheen verschillende parken. Wat opviel waren de zeer aangename paden om te fietsen. Langs de rijweg is er quasi overal een vrijliggend (fiets)pad aanwezig. Mijn Belgische collega en ik maakten hier gebruik van maar onze Amerikaanse collega en zijn broer reden stevast op de rijweg. We zijn ook door enkele natuurgebieden gereden waar we een 10-tal km op een autovrij pad konden fietsen. Je waande je haast in een natuurfilm: zeer rustig, kikkers op de achtergrond, hellingen, bosjes, watervallen, ... 

Onze trip eindigde in een heel gezellige pub en op het terras hadden we de keuze uit verschillende Belgische bieren.