Doorgaan naar hoofdcontent

Kortenaken Verwarmt

Veel evenementen konden dit jaar niet doorgaan omwille van de geldende coronamaatregelen. Om 2020 toch warm af te sluiten en inwoners een lichtpuntje te brengen in deze donkere tijden, lanceert de gemeente Kortenaken het initiatief Kortenaken Verwarmt.

"Normaal vinden er tal van activiteiten plaats in Kortenaken maar door de coronacrisis werden alle evenementen afgelast. Om onze inwoners toch een lichtpuntje te brengen in deze donkere tijden, heeft onze dienst Vrije Tijd het initiatief Kortenaken Verwarmt uitgewerkt," aldus Burgemeester Stefaan Devos. "De bedoeling is dat inwoners iets speciaal doen in hun voortuin, bijvoorbeeld hun oprit mooi verlichten, een dansje doen of zingen, of een spandoek ophangen. Wij komen alle initiatieven van inwoners filmen en monteren dit. Op 24 december verspreiden we het filmpje om al onze inwoners een warm eindejaar te bezorgen."

Inschrijven kan tot en met 4 december via vrijetijd@kortenaken.be. In deze mail moeten inwoners hun adres en wat ze willen brengen vermelden. De dienst Vrije Tijd komt dan filmen op 12 december tussen 17u en 20u.