Doorgaan naar hoofdcontent

Koen Geens antwoordt op alle vragen


Op de lokale nieuwjaarsreceptie van afgelopen zondag hebben we niet alleen een knap-gedaan en een helaas-prijs uitgereikt, maar werd er ook gedebatteerd met Minister Koen Geens. We waren met ongeveer 100 aanwezigen en de vragen die bij iedereen op de lippen lagen, werden niet uit de weg gegaan. In de nieuwsbrief die de minister verstuurde werden we als jongeren duidelijk geapprecieerd:
"Het was nog vroeg in Kortenaken (waar jong CD&V sterk is) toen Kristof Mollu me de vragen van de lokale CD&V-afdeling, oa over Dexia en Arco voorlegde. 'Vraag het eens aan Koen Geens' werd een leuke dialoog, tijdens dewelke ik Stefaan, de broer van Gaston Geens leerde kennen. Zijn vrouw Mia Lemmens is er steeds actief in de gemeentepolitiek. Ook onze oud-burgemeester Stefaan Devos en zijn voormalige schepenen waren heerlijke gastheren. Annita Vandebroeck van Kortenaken en Herman Arnauts van Glabbeek stelden zich voor als kandidaten voor onze lijsten op 25 mei."

Ook een speciale dank aan onze volledige bestuursploeg en aan enkele regiogenoten voor hun aanwezigheid: Karin Brouwers (Leuven, kandidaat verkiezingen 25/5), Jan Laurys (Diest, kandidaat verkiezingen 25/5), Jelle Wouters (Rotselaar, kandidaat verkiezingen 25/5), Peter Van Rompuy (Leuven, kandidaat verkiezingen 25/5), Els Vanhoof (Leuven, Kandidaat verkiezingen 25/5), Herman Arnauts (Glabbeek, kandidaat verkiezingen 25/5), Dirk Claes (Burgemeester Rotselaar) en Monique Swinnen (gedeputeerde Vlaams-Brabant).