Doorgaan naar hoofdcontent

"Knap gedaan" voor de sporthal

Vandaag hebben we met de jongeren de knap-gedaan prijs gegeven aan de realisatie van de sporthal. We hebben dan ook de uitbater van het cafetaria uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen.

De sporthal is een project dat veel inzet heeft gevraagd van verschillende personen over de partijgrenzen heen. Zowel de vorige als de huidige bestuursploeg hebben zich hiervoor ingezet. Ook willen we een pluim op de hoed van de vele vrijwilligers steken die nu en in het verleden dit project mogelijk maakten. Het heeft veel tijd gekost, maar na meer dan 18 jaar van beloftes staat ze te blinken in Waanrode. En het mag gezegd worden: iedereen heeft zijn best gedaan om dit project te laten slagen. Een heel goede voorbereiding (onder leiding van de vorige CD&V-ploeg) en een nauwe opvolging van de uitvoering, maken dat de sporthal ‘De Vruen’ een project is waarop elke inwoner terecht fier kan en mag zijn. Daarom heeft JONG CD&V Kortenaken de Knap-gedaan-prijs geschonken aan iedereen die op zijn of haar manier, groot of klein, een bijdrage geleverd heeft tot de succesvolle realisatie van sporthal ‘De Vruen’ in Waanrode!

Op de foto: Dorien Fets, Jonathan Renders, ikzelf, Rudi Sainte (mede-uitbater sporthal) en Lien Vandebroeck (Voorzitter JONG CD&V Kortenaken), Kim Vandepoel kon niet aanwezig zijn.