Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 16 januari 2014

Bompa

Het is vandaag exact 10 jaar geleden dat mijn bompa is gestorven. Voor velen was hij gekend als "Kobe" en als iemand die voor iedereen goed wou doen. Bompa heeft nooit geweten dat ik actief aan politiek heb gedaan maar ik weet zeker dat hij fier op mij zou zijn. Hij heeft zelf 42 jaar in de gemeenteraad van Kortenaken gezeten waarvan 9 jaar als schepen. Ik herinner mijn bompa als iemand die altijd en voor iedereen klaar stond. Toen ik in de lagere school van Kortenaken zat kwam hij mij regelmatig aan de schoolpoort halen en dan reden we naar de werven omdat hij die van dichtbij wou opvolgen als schepen van openbare werken. Misschien dat ik toch van hem de kriebels voor politiek en verkeer heb gekregen. En ook mijn derde hobby - voetbal - heb ik van hem want we discussieerden er veel over. Tien jaar is lang, maar toch denk ik nog vaak aan hem... Als ik aan bompa denk dan weet ik ook dat alles politiek is, maar dat politiek niet alles in het leven is....