Doorgaan naar hoofdcontent

2065 deelnemers aan eerste eindejaarsactie in Kortenaken

Koop lokaal, spaar & win: dat was het opzet van de eerste eindejaarsactie in Kortenaken. Mensen die in de eindejaarsperiode een aankoop deden bij de deelnemende handelaars, konden stickers sparen. De volle spaarkaarten werden verzameld en intussen werden de winnaars geloot. Uit de 2065 inzendingen, werden 33 winnaars gelukkig gemaakt met een Kortenaken Cadeaubon.

Kinderburgemeester Anna Peetermans had de eer om de winnaars te loten. De hoofdwinnaar ging aan de haal met een Kortenaken Cadeaubon van € 250. Daarnaast werden er 2 cadeaubonnen van € 100 verloot en 30 van € 25. Goed voor een bedrag van maar liefst € 1200 dat rechtstreeks terugvloeit naar de lokale ondernemers.

Schepen van lokale economie Niels Willems is zeer tevreden met het resultaat van de actie: "Je voelde meteen aan dat mensen enthousiast waren om deel te nemen aan de eindejaarsactie. Dat we op deze manier onze ondernemers kunnen ondersteunen, is dan ook zeer leuk. We plannen alvast om deze actie te herhalen en er hopelijk een vaste traditie van te maken."