** Gemeentelijk persbericht **
Op donderdag 21 november mag het personeel van gemeente en OCMW Kortenaken de voeten onder tafel schuiven. Het College van Burgemeester en Schepenen kookt, naar jaarlijkse traditie, voor alle personeelsleden.
Burgemeester, Stefaan Devos: "Van 14 tot 24 november is het De Week van de Smaak. Dat is voor ons het ideale moment om ons personeel eens culinair in de watten te leggen. Samen met mijn collega-schepenen, bereiden we een driegangenmenu bestaande uit oer-Vlaamse kost. Op die manier willen we hen ook bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen werkjaar. Tegelijkertijd worden hier de personeelsleden die een jubileum vieren of met pensioen gaan, in de bloemetjes gezet."
Op donderdag 21 november mag het personeel van gemeente en OCMW Kortenaken de voeten onder tafel schuiven. Het College van Burgemeester en Schepenen kookt, naar jaarlijkse traditie, voor alle personeelsleden.
Burgemeester, Stefaan Devos: "Van 14 tot 24 november is het De Week van de Smaak. Dat is voor ons het ideale moment om ons personeel eens culinair in de watten te leggen. Samen met mijn collega-schepenen, bereiden we een driegangenmenu bestaande uit oer-Vlaamse kost. Op die manier willen we hen ook bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen werkjaar. Tegelijkertijd worden hier de personeelsleden die een jubileum vieren of met pensioen gaan, in de bloemetjes gezet."