Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 14 augustus 2012

Ruimere dienstverlening


Omdat ik in Mechelen werk en altijd thuis kom wanneer het gemeentehuis al is gesloten (niet open in het weekend..) ben ik maandag voor ik naar de kermis ging nog even naar de dienst bevolking gegaan. Ik had namelijk een brief gekregen dat mijn identiteitskaart bijna vervalt en dat ik een nieuwe moet aanvragen.  Om 19u45 kwam ik toe op het gemeentehuis en om 19u50 stond ik aan het loket. Daar kreeg ik jammer genoeg het volgende te horen toen ze mijn gegevens invoerden: “de PC in Brussel is afgesloten, dus je zal nog eens moeten terugkomen”. Iets waar we in Kortenaken niet veel aan kunnen doen en ik werd ook vriendelijk geholpen, maar het toont wel aan dat er in het algemeen binnen openbare besturen naar een ruimere dienstverlening moet worden gegaan. Waarom de e-diensten niet uitbreiden? Het eerstelijnsloket uitbreiden? Waarom het gemeentehuis om de twee weken niet openhouden op een zaterdag? Nuja, dan mogen er nergens anders PC’s worden afgesloten...