Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 28 augustus 2012

Energie besparen


Nu de energieprijzen de pan uit vliegen loont het meer dan ooit de moeite om de prijzen te vergelijken. Daarom organiseert de gemeente Kortenaken samen met de intergemeentelijke organisatie voor wonen “Hartje Hageland” een infoavond over energie besparen. Op deze avond worden er praktische tips gegeven over hoe energie bespaard kan worden en wordt er uitgelegd hoe men de facturen moet interpreteren. Er wordt ook aandacht geschonken aan duurzame vormen van energie (zonnepanelen, -boiler) en er wordt aangeleerd hoe je zelf de meest geschikte energieleverancier kan kiezen.


Plaats van afspraak: donderdag 20 september, 19u, zaal Den Hoek. 
Inschrijven kan bij wendy.vandeneynde@hartjehageland.be (0495/54.62.91)