Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 16 augustus 2012


Begin april hebben we een brainstormsessie gehouden onder de kandidaten en hebben we wat cijfers verzameld over de inwoners van Kortenaken. Het was me toen opgevallen dat er heel wat ruiters in Kortenaken wonen of zijn komen wonen. Mijn vriendin heeft zelf ook een paard en waar zij woont (Lanaken) zijn er verschillende bossen opengesteld voor ruiters en zijn er enkele ruiterpaden. Op deze manier is het zeer aangenaam is om deze sport uit te oefenen. Kortenaken maakt deel uit van de ruiter- en menroutes van Vlaams-Brabant.


Begin september is er ook in Kortenaken een ruitertornooi.