Doorgaan naar hoofdcontent

Vrijetijdssite Doddelberg in Kersbeek-Miskom officieel geopend

De vrijetijdssite Doddelberg in Kersbeek-Miskom werd officieel geopend. Deze langverwachte site aan de Doddelbergstraat is klaar om zowel verenigingen als buurtbewoners een plek te bieden om te sporten, bewegen en ontspannen.

Enkele jaren geleden startte de droom om van dit terrein een levendige ontmoetingsplaats te maken. Vandaag, mede dankzij de Leadersubsidies van €105.570, is deze droom werkelijkheid geworden. De site werd gisteren officieel geopend en biedt nu diverse faciliteiten.

Inwoners van Kersbeek-Miskom waren uitgenodigd voor een hapje en een drankje tijdens de officiële opening. Daarnaast konden ze ook genieten van enkele leuke demo's door de paardenverenigingen die er ook hun vaste oefenterreinen hebben. Het hoogtepunt van de avond was de onthulling van de officiële naam van de site: Vrijetijdssite Doddelberg.

"We hebben er lang naar uit gekeken om van deze site een bruisende plaats te maken voor sport, spel en ontspanning. De site heeft een hele transformatie ondergaan en is nu officieel geopend voor het grote publiek. Met dit project investeren we in het welzijn van onze inwoners. Zo kunnen de kinderen zich hier ook uitleven in de spiksplinternieuwe speeltuin." zegt schepen Niels Willems.

Burgemeester Kristof Mollu: "Deze site is werkelijkheid geworden dankzij de inzet van velen. Ik wil vooral de werkmannen van onze technische dienst bedanken voor hun harde werk. Zij hebben niet alleen de buitenaanleg verzorgd, maar ook de binnen afwerking voor hun rekening genomen. Zonder hen zou dit niet mogelijk geweest zijn."

Het zaaltje aan de vrijetijdssite kan vanaf nu ook geboekt worden door verenigingen en particulieren voor vergaderingen of privéfeestjes. Dat kan via https://reservaties.kortenaken.be/.