Doorgaan naar hoofdcontent

Hoera! De vakantiekrant is er!

Kinderen die snakken naar de vakantie en graag weten wat er in Kortenaken voor hen georganiseerd wordt, kunnen vanaf nu alle vakantiekampen raadplegen in de vakantiekrant. De Dienst Vrije Tijd van de gemeente Kortenaken zorgde voor een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan kampen.

"Ook dit jaar hebben we weer een groot aanbod aan vakantiekampen! In de vakantiekrant vind je de krokus-, paas-, zomer-, jeugd-, herfst- en kerstkampen," leggen Andy Braem en Liesbeth Andries van de Dienst Vrije Tijd uit. "We hebben gezorgd voor een gevarieerd aanbod van kampen rond verschillende thema's. Zo is er zeker voor elk kind iets."

Griet Vandewijngaerden, schepen van Jeugd: "Voor ouders is het interessant dat we onze vakantiekampen vroeg communiceren. Zo kunnen zij op voorhand hun verlof en opvang voor de kinderen inplannen. Ook dit jaar bieden we - in samenwerking met lokale organisaties en verenigingen - een breed aanbod aan: van dierenkampen tot ravotten, van voetballen tot filmen, alles kan en alles mag."

"De brochure wordt binnenkort via de Kortenaakse scholen bedeeld en is digitaal te raadplegen op de website van de gemeente. Alle informatie is onder voorbehoud. De activiteiten zullen volgens de geldende coronamaatregelen georganiseerd worden," besluit Schepen van Jeugd, Griet Vandewijngaerden.

Zie website om de krant de downloaden.