Doorgaan naar hoofdcontent

Oproep nieuwe naam infoblad

** Gemeentelijk persbericht **

In 2020 wordt het infoblad volledig vernieuwd. Zowel qua vormgeving als inhoud zal er een nieuwe wind waaien door ons magazine. Ook de PlussersPost zal een plaats krijgen in dit vernieuwde blad. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe, klinkende naam.

Schepen van Communicatie, Kristof Mollu: "Uit de enquête bleek dat de lezers tevreden zijn over de opzet en inhoud van het infoblad maar dat het wel mag opgefrist worden. De artikels mogen wat korter en aantrekkelijker en men wil ook meer mensen aan het woord: verenigingen, vrijwilligers, ondernemers, ... Deze tips nemen we uiteraard mee in de samenstelling van het nieuwe magazine. Nu doen we nogmaals een beroep op onze lezers en inwoners om mee te zoeken naar een nieuwe naam voor het infoblad."

Schepen voor Senioren, Annita Vandebroeck: "We kiezen ervoor om de PlussersPost en het infoblad samen te voegen in een nieuw magazine. Dit doen we uiteraard zonder onze senioren uit het oog te verliezen. Zij blijven een grote doelgroep binnen onze gemeente en we zullen ervoor zorgen dat het vernieuwde infoblad toegankelijk blijft voor iedereen."

GEZOCHT: nieuwe naam! We hebben jouw hulp nodig! Bedenk een leuke, klinkende naam voor het nieuwe infoblad. Stuur jouw idee met motivatie in via informatie@kortenaken.be vóór 1 december en maak kans op een mooie prijs. Het deelnameformulier en wedstrijdreglement vind je hier.