Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 15 januari 2017

Knap-gedaan- en Helaas-prijs voor Boerenrock


Sinds 2006 reikt JONGCD&V Kortenaken een Knap-gedaan- en een Helaas-prijs uit. Hiermee willen we jaarlijks respectievelijk een knap initiatief in de bloemetjes zetten en een minder goede zaak aankaarten. Voor het eerst sinds de uitreiking van onze prijzen, geven we de prijs aan één en hetzelfde initiatief. Boerenrock kondigde in oktober van 2016 aan dat ze na 27 jaar stoppen met de organisatie van het festival. We denken dan ook dat de Knap-gedaan-prijs uitreiken aan hen een zeer logische keuze is. Tegelijk vinden we het, en samen met ons heel wat mensen, jammer dat Boerenrock stopt. Op die 27 jaar festival is het “1-dags festivalleke op de wei” stelselmatig gegroeid naar een volwaardig festival dat zijn plaats heeft op de festivalkalender. Vele Kortenakenaren hebben mooie herinneringen aan Boerenrock. Vandaar dat we hen willen bedanken om Kortenaken op het einde van de zomer te laten bruisen, om mensen met elkaar in contact te brengen, om de vele vrijwilligers een leuk weekend te bezorgen, om Kortenaken op de kaart te zetten, … Maar we begrijpen ook de beslissing om te stoppen. Voor Boerenrock werd het door de verschillende regeltjes jaar na jaar moeilijker waardoor de verantwoordelijkheid steeg alsook de risico’s. Stoppen op een hoogtepunt is echter mooi maar tegelijk ook jammer voor de gemeente, haar inwoners en de bezoekers.