Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 27 april 2016

Beter openbaar vervoer

Op de gemeenteraad van morgen staan enkele aanbevelingen die Kortenaken - samen met sommige buurgemeenten - overmaakt aan De Lijn voor een beter regionet. Het is algemeen geweten dat het openbaar vervoer in onze landelijke gemeente zeer beperkt is en ik steun dan ook deze maatregelen. Ook de oproep van onze burgemeester in de krant Het Nieuwsblad om carpoolmogelijkheden te bieden aan de nieuw te ontwikkelen KMO-zone in Waanrode vind ik een goed idee. Zelf zou ik nog willen suggeren om ook te ijveren voor de tramverbinding tussen Bekkevoort/Tielt-Winge en Leuven. Dat zal namelijk de pendelrelatie naar onze provinciehoofdstad vergemakkelen.