Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste editie van Kortenaken Verwarmt was een groot succes

Dat de eerste editie van Kortenaken Verwarmt een groot succes was, bewijst het aantal inschrijvingen. Het gevolg? Een hartverwarmend filmpje!

"Na onze oproep in november om deel te nemen aan Kortenaken Verwarmt, stroomden de inschrijvingen binnen. Zo hebben we maar liefst een 80-tal inschrijvingen mogen ontvangen waaronder gezinnen, wijken en verenigingen. Onze filmploegen zijn 12 december op pad geweest met camera's en drones. Een half uur na zonsondergang werd er geen gebruik meer gemaakt van de twee drones maar werden de beelden gemaakt vanaf een hoge plukkar," aldus Burgemeester Stefaan Devos.

"We zijn blij dat we als gemeente in deze moeilijke eindejaarsperiode toch wat licht kunnen brengen met een positieve en warme boodschap. We hebben tijdens de opnames gezien dat de solidariteit en verbondenheid onder onze inwoners bijzonder groot is," zegt tevreden Burgemeester Stefaan Devos. "Op kerstavond zal de dienst Vrije Tijd bij zonsondergang het filmpje publiceren. We wensen iedereen een hartverwarmend eindejaar toe."

Het filmpje is te bekijken vanaf 24 december 16u38 op www.kortenaken.be.