Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 12 januari 2016

Nieuwjaarsetentje CD&V

WIJ van CD&V Kortenaken nodigen jouw gezin van harte uit op ons nieuwjaarsetentje dat vooraf wordt gegaan door de verkiezing van de verschillende lokale geledingen. De huidige voorzitters van CD&V (Wim Roels), Vrouw&Maatschappij (Imelda Stouthuysen) en JongCD&V (Lien Vandebroeck) zijn opnieuw kandidaat.

Vanaf 19u30 bieden we jou en je gezin de Vlaamse Klassieker friet stoofvlees aan voor de prijs van €10 (<12jaar: gratis). De dranken zijn inbegrepen in de prijs. Inschrijven voor het etentje is verplicht via kristof@cdenvkortenaken.be. Je bent ook welkom om enkel iets te drinken.

Praktisch

Welkom op 22 januari 2016 om 18.30u om je stem uit te brengen en vanaf 19.00u voor de receptie in Zaal Servaes te Kersbeek
  • 18.30u: stemming voorzittersverkiezingen (enkel voor CD&V-leden)
  • 19.00u: receptie + verkiezingsuitslag + Knap-gedaan- en Helaas-Prijs (voor iedereen)
  • 19.30: Friet stoofvlees (voor iedereen)