Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zaterdag 19 januari 2013

Knap gedaan van uittredende ploeg!


 JONG-CD&V Kortenaken (Lien, Dorien, Kim, Jonathan en ik) reikt ook dit jaar haar twee prijzen uit. Een “Knap-gedaan-prijs” voor de meest verdienstelijke Kortenakenaar of initiatief en een “Helaas-prijs” waarmee we een gemiste kans in onze gemeente willen aanklagen.

Dit jaar willen we onze Knap-gedaan-prijs geven aan iedereen die de afgelopen legislatuur heeft meegewerkt aan het goede bestuur van onze gemeente. We willen dan ook graag Stefaan Devos, Annita Vandebroeck en Michel Vander Velpen extra in de bloemetjes zetten maar ook de andere mandatarissen, over de verschillende partijen heen, die tijdens de periode 2007-2012 hard aan onze gemeente hebben gewerkt.  Beschouw het een beetje als een laatste dankbetuiging aan zij die er voor gezorgd hebben dat er in Kortenaken toch heel wat is veranderd of in gang is gezet (nieuwe huisstijl, fietspaden, dorpsvernieuwing, sporthal, structuurplan, snelheidszones, ...).
De Helaas-prijs ligt in het verlengde van de vorige prijs. De afgelopen jaren zijn er heel wat dossiers voorbereid die de komende jaren nog in uitvoering gaan. Denk hierbij maar aan de voorbereidingen die de bouw van de sporthal hebben vooraf gegaan of de collectorwerken in Hoeleden. Dit zijn projecten die in 2013 worden afgerond maar die eerder zijn voorbereid via een goede dossierkennis van de vorige bestuursploeg en waardoor we kunnen rekenen op subsidies. Het is jammer dat we dit niet kunnen afronden.