Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 8 januari 2013

Knap-gedaan- en Helaas-prijs

Op de CD&V nieuwjaarsreceptie van zaterdag 19 januari reiken we met JONGCD&V ook dit jaar twee prijzen uit. Een “Knap-gedaan-prijs” voor de meest verdienstelijke Kortenakenaar of initiatief en een “Helaas-prijs” waarmee we een gemiste kans in onze gemeente willen aanklagen. Vorig jaar ging de Knap-gedaan-prijs naar de kinderopvang “Stekelbees” in Kersbeek en bij uitbreiding naar iedereen, in het bijzonder de onthaalmoeders, die kinderen opvangen. De “Helaas-prijs” werd gegeven aan de snelheidsduivels van Kortenaken want de snelheidsmetingen tonen aan dat er nog vaak te snel wordt gereden in Kortenaken. 

Wie suggesties heeft voor dit jaar mag deze naar mij mailen (kristofmollu@gmail.com).