Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 28 november 2012

Pizzamenu in de prijzen?

Onze jongerencampagne voor de verkiezingen van 14 oktober is door CD&V-nationaal genomineerd voor de CD&V-Award aan de beste lokale acties. In totaal zijn er vier categorieën (meest creatieve groepscampagne, meest creatieve individuele campagne, meest opmerkelijke stunt en het origineelste beleidsidee rond {iedereen inbegrepen}) waarin prijzen te rapen vallen en elk provinciebestuur selecteerde 1 idee per categorie. We nemen het in de categorie “Meest creatieve groepscampagne” op tegen Gent, Puurs, Watermaal-Bosvoorde, Tessenderlo en de provincie West-Vlaanderen). 

Op onderstaande link zie je de verschillende campagnes en kan je ook stemmen! Voor zij die een stem uitbrengen valt er iets te winnen.