Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

vrijdag 20 maart 2015

Meer activiteiten voor TuCiMaNi

In de lente van 2014 verenigden 4 vrijwilligers zich in de groep TuCiMaNi (Tuur Maris, Cindy Severi, Martine Bellen en Nicole Serré). De vereniging wil mensen met een beperking de kans geven om deel te nemen aan sport- en recreatieve activiteiten in een aangepaste omgeving en de gemeente Kortenaken ondersteunt dit initiatief. 

Op de gemeenteraad van februari werden de retributies (bijdrage van €2,5 per activiteit) voor de deelnemers aan sportactiviteiten goedgekeurd. Omwille van het succes van vorig jaar worden er nu geen 4 maar 12 activiteiten aangeboden: Curling, Badminton, Circus, Huifkarrentocht, Twinsporten, G-Sportdag, ...