Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 19 augustus 2014

Editie 25 van Boerenrock!

“Een kwarteeuw Boerenrock in Kortenaken… dit hadden we nooit durven denken toen we begonnen in 1990” Zo begint het festivalmagazine dat in meer dan 40.000 brievenbussen is gepost.

25 – vijfentwintig! – jaar al bestaat Boerenrock. Alle edities heb ik niet meegemaakt want ik was amper 2,5 jaar toen Boerenrock voor het eerst plaatsvond. Maar sinds mijn tienerjaren ben ik wel een trouwe bezoeker. Zelf heb ik ook 5 jaar in de organisatie gezeten en ik weet dus een beetje wat het is om zo'n festival mogelijk te maken. Daarom, respect voor het hele Boerenrockteam dat een jaar hard werkt en nu samen met vele vrijwilligers dagelijks van ’s morgens tot ’s avonds op het terrein aan de opbouw bezig is. We spraken vroeger altijd over het “kampgevoel” op de “wei” maar van dat laatste is geen sprake meer. De “wei” van vroeger maakt plaats voor een zeer goed uitgerust festivalterrein maar de groepssfeer is er nog steeds!

En dat de dingen veranderen heeft ook zijn voordelen. Boerenrock heeft een zeer handige app ontwikkeld (hoe zou dat in 1990 geweest zijn?) waarin alle info staat (openingsuren terrein, ticketinfo en uiteraard de volledige line up). Surf dus snel naar www.boerenrock.be en download de app op de homepage!

Tot vrijdag (B-party), zaterdag (B-rock & B-elektrik) en zondag (B-family) op Boerenrock!