Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 20 mei 2014

Kortenaken gaat digitaal

De digitalisering is niet meer weg te denken en het heeft uiteraard verschillende voordelen. Het snel communiceren is daar 1 zaak van. Via mijn blog en via Twitter probeer ik ook op die trein te springen. De gemeente gaat vanaf nu ook een officiƫle digitale nieuwsbrief uitsturen en dit minstens 4x per jaar. Je kan je op http://www.kortenaken.be/site/735/default.aspx inschrijven om de nieuwsbrief te ontvangen. Dus een nieuwe stap naar snelle communicatie en een mogelijkheid om op maat informatie uit te sturen bij wegenwerken e.d. Verder wordt er ook werk gemaakt van een eigen app voor de smartphone maar meer daarover in de nieuwsbrief..

PS: Je kan je ook op mijn blog nog steeds inschrijven (zie witte kader hierlangs) op mijn - misschien minder officiĆ«le - “nieuwsbrief” ;-)