Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 11 mei 2014

Een nieuwe uitdaging!

Enkele weken geleden heb ik een belangrijke beslissing genomen op professioneel vlak. In 2010 ben ik afgestuurd als Master in de Verkeerskunde en ik ben toen onmiddellijk beginnen te werken bij studiebureau MINT in Mechelen. Deze werkgever heeft me alle kansen gegeven en ik was er inmiddels projectleider. Maar tegelijk heb ik steeds een wetenschappelijke microbe gehad en daarom dat ik me kandidaat had gesteld om aan een doctoraat in de Verkeerskunde te werken. Vanaf juni verander ik dan ook van werkgever en start ik aan de Universiteit Hasselt aan een onderzoek rond rijvaardigheid. Een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier zal aangaan!