Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 25 september 2018

Populaire periode

September en de eerste helft van oktober 2018 lijken populaire maanden te zijn voor inhuldigingen en persvoorstellingen in Kortenaken...
Begin deze maand werd het zeer mooie en leuke kunstwerk 'De Geluksplukker' ingehuldigd terwijl afgelopen vrijdag het lintje aan de Klipgaardestraat en de Oude Tiensestraat werd doorgeknipt (Waanrode). Gisteren was er een infoavond voor beginnende zelfstandigen, aanstaande zaterdag wordt het speelbos te Borgveld (Kortenaken) zelfs voor de tweede keer geopend want ook in juni was er al een opening voor de jeugdverenigingen. Aansluitend worden de nieuwe speeltuigen op het Kleinveld (Kortenaken) ook geopend.

De week nadien wordt het nieuwe hemelwaterplan voorgesteld (1/10), wordt de nieuwe website gelanceerd (2/10) en vindt de toelichting plaats van het nieuwe gemeentelijke mobiliteitsplan (3/10).

Schiet de meerderheid toevallig (?) nu in actie of wil het vlak voor de verkiezingen nog naar buiten komen met enkele realisaties? Ik denk dat onze inwoners zulke dingen wel doorzien...