Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 27 mei 2018

Een zonnige dag in Bobbejaanland

Onze partij profileert zich al langer als dé gezinspartij van Vlaanderen en de nationale gezinsdag van CD&V lokte gisteren 10.000 bezoekers naar Bobbejaanland. We hadden in Kortenaken heel wat reacties ontvangen op onze oproep om gratis tickets te winnen en zo konden we een 80-tal inwoners gelukkig maken. Zij beleefden onder een stralende zon een hele leuke dag.

Voorzitter Wouter Beke maakte duidelijk dat verkeersveiligheid voor CD&V een belangrijk thema wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Ook in Kortenaken zal dit thema uiteraard de nodige aandacht krijgen.