Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 13 augustus 2017

Wat als...

Vele inwoners zijn fier op het dorp waarin men woont en als politieker ben je dat natuurlijk nog meer! Hoewel de burgemeester van buurgemeente Glabbeek niet mijn politieke "kleur" heeft, toch moet je het hem nageven dat hij fier is op zijn gemeente. Kijk bijvoorbeeld naar hoe hij het event de "Strandfuif" op een proactieve manier promootte in de kranten, op sociale media en op ROB tv. Gemeentearbeiders werden ingeschakeld waar het kon, de burgemeester communiceerde duidelijk over de verkeersmaatregelen, maakte via social posts promotie voor hét event dat de gemeente jaarlijks op de kaart zet, ...

Wat als het in Kortenaken ook zo was dat het gemeentebestuur wat meer achter Boerenrock stond? Dan waren er nu misschien vele vrijwilligers bezig om het terrein klaar te maken. Dan hadden we binnen twee weken misschien nog een festival gehad dat de hele gemeente Kortenaken op de kaart zet. Dan had de gemeente misschien weer een promotie gehad die niet te evenaren is.

Nu vindt zelfs het kleinere Boerenrocks summer-end event (22/9) niet plaats in Kortenaken...