Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 28 juni 2017

Ontslag Martin CoomansCD&V-raadslid Martin Coomans zetelt sinds 1995 in de gemeenteraad van Kortenaken en heeft tijdens de raad van juni  omwille van persoonlijke redenen zijn ontslag gegeven. Hij kreeg het steeds moeilijker om zijn familiale leven, het professionele leven en zijn inzet als vrijwilliger goed te combineren en heeft daarom besloten om de gemeenteraad te verlaten. Hij bedankte alle collegaraadsleden, commissieleden en vrijwilligers in verschillende adviesraden voor de samenwerking in de afgelopen jaren en ook het gemeente- en ocmw personeel werd bedankt voor hun dagdagelijkse inzet voor de bevolking. 

Martin wordt vanaf de gemeenteraad van augustus opgevolgd door Gaston Claes. Gaston ('Stonne') woont in Kersbeek-Miskom en is een gekend figuur in de gemeente die zich steeds inzet ten dienste van de verenigingen.