Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 11 mei 2017

82 inwoners gratis naar PlopsalandCD&V Kortenaken maakt 82 inwoners gelukkig met een gratis toegangsticket voor Plopsaland De Panne. Onze partij profileert zich al langer als dé gezinspartij van Vlaanderen en met de organisatie van de gezinsdag op 10 juni in een pretpark wordt dat nog duidelijker in beeld gebracht. We hadden in Kortenaken heel wat reacties ontvangen op onze oproep om gratis tickets te winnen. Zo mochten we leuke tekeningen, foto’s, en spreuken ontvangen. Omdat we zoveel enthousiaste reacties hebben gehad, hebben we als lokaal afdelingsbestuur besloten om iedereen die iets had ingediend te belonen met gratis tickets waardoor we geen zes (wat oorspronkelijk de bedoeling was) maar 13 gezinnen gelukkig kunnen maken.