Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 26 april 2017

Gratis naar Plospaland?

CD&V nationaal organiseert op zaterdag 10 juni haar gezinsdag in Plopsaland De Panne. Namens CD&V Kortenaken schenken we op die dag aan zes Kortenaakse gezinnen een gezinspas die gratis toegang biedt voor vier volwassenen en zes kinderen. 

Plopsaland De Panne is die dag open voor leden en niet-leden van CD&V en er valt naast de attracties heel wat te beleven voor jong en oud. Bovendien komen op 10 juni de Ghost Rockers ook optreden. We willen aan zes gezinnen de mogelijkheid bieden om hier gratis naartoe te gaan. Je hoeft bovendien geen lid te zijn van CD&V. Geïnteresseerden kunnen mij (kristof.mollu@gmail.com) of de andere CD&V-bestuursleden voor 10 mei een mailtje sturen met de vermelding waarom we jouw gezin moeten kiezen. Uit de inzendingen loten we dan de winnaars.