Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 28 juli 2016

Ik zoek deelnemers voor een experiment!

In het kader van mijn doctoraat aan de Universiteit Hasselt, ben ik op zoek naar 60 deelnemers die één uurtje in de rijsimulator willen rijden. Ik ben hiervoor op zoek naar enthousiaste en geëngageerde mannen en vrouwen die hun bijdrage aan de wetenschap willen leveren. Je moet enkel over een geldig autorijbewijs beschikken en in een goede gezondheid verkeren.

Tijdens het onderzoek rijdt u enkele ritten in de kleine rijsimulator, waarbij we verschillende parameters registreren. De verzamelde gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en enkel voor deze wetenschappelijke studie gebruikt. Het resultaat van dit onderzoek heeft dan ook op geen enkele wijze invloed op uw rijbewijs.


Na het experiment verloten we tien Kinepolis filmtickets onder de deelnemers.

De beschikbare momenten vind je terug op de volgende link. Als je geïnteresseerd bent kun je mij mailen (kristof.mollu@gmail.com of kristof.mollu@uhasselt.be)! Meer info is terug te vinden op de website van de UHasselt