Doorgaan naar hoofdcontent

Zeer onveilig op de Krawatenstraat!

Afgelopen vrijdag was het al gevaarlijk op de Krawatenstraat omdat de gemeente in eigen beheer enkele betondallen had opgebroken maar vandaag heeft men ter hoogte van de wegversmalling aan de Krawatenstraat 34, nu ook aan de andere kant twee stukken opgebroken. Hierdoor zijn er op een afstand van 100 meter maar liefst 5 wegvakken opgebroken en is het echt slalommen. Ikzelf ben vandaag - samen met enkele anderen - al twee maal achteruit moeten rijden omdat we vast kwamen te zitten. Ook voor bussen, vrachtwagens en fruitboeren is het zeer zeer moeilijk om de "hordes" te nemen.

Zowel overdag als 's avonds is dit heel gevaarlijk en verschillende inwoners hebben me al gecontacteerd. Ik heb vanavond de burgemeester gebeld en het wordt besproken op het college van burgemeester en schepenen. Een omleiding (zoals bij de kermis) of tijdelijke lichten zouden een optie zijn. Maar men had de werken beter gespreid zodat het geen skipiste is zoals nu.

En dit allemaal omdat de Ronde van Belgiƫ hier door komt en men daarom deze stukken opknapt. Ik had liever wegenwerken gehad die de verkeersveiligheid bevorderen en die niet tot onveilige situaties leiden.