Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 22 maart 2016

Ongeloof...

Ongeloof... Wat kun je hier nu op zeggen. Zo nabij... Elke Belg zal al wel eens op de luchthaven zijn geweest. Dat maakt het zo nabij. Ik moet er binnen 3 weken ook zijn. Raar gevoel.. Normaal is de luchthaven een plek van lachende mensen.


Vanmorgen zat ik in de auto toen het nieuws binnen kwam. Onmiddellijk naar familie en vrienden gebeld die mogelijks in de buurt waren. Doorheen de dag enkele mails gehad van vrienden uit Turkije en Amerika om hun steun te betogen. Ook de gemeente betuigt haar steun en de vlaggen hangen halfstok. Steun die niet zou mogen in de 21e eeuw.