Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 2 februari 2016

Slechte leerling...

We ijveren al 3 jaar naar een organogram en de gouverneur heeft de gemeente hierover ook al terecht gewezen. Het is dan ook zeer betreurenswaardig dat het organogram van het personeelskader op de gemeenteraad enkele opmerkelijke fouten bevatte. Zo zijn onder andere niet alle functies in het organogram opgenomen. Bevoegd schepen Niels Willems (N-VA) erkende deze fout.

We vinden dit bijzonder jammer want men heeft lang de tijd gehad om een organogram op te stellen en nu bevat het nog steeds fouten. De meerderheid gaf aan om het toch ter stemming te brengen en het volgende keer aan te passen.