Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 25 februari 2016

Dankjewel Dorien

Op de jongste gemeenteraad heeft CD&V-jongere Dorien Fets haar ontslag gegeven als raadslid. Een actieve rol in de Kortenaakse politiek was voor haar moeilijk combineerbaar met haar huidige job. Als je aan politiek doet, dan moet je dat met volle overgave kunnen doen en dat was volgens haar niet meer mogelijk. 

Een beslissing die ik jammer vind maar die ik wel begrijp. Jong zijn en tegelijk aan politiek doen is niet altijd gemakkelijk. De combinatie met het werk is dan ook niet altijd een evidentie maar toch is de politiek ook een zeer boeiende "hobby" (al is het woordje hobby niet echt van toepassing). Ik wil Dorien dan ook bedanken voor haar inzet als jongere. 

Ps, de foto van hieronder komt uit een verkiezingsfolder van 2012 en Dorien staat op de ladder.