Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 3 januari 2016

Knap-gedaan en helaas-prijs

Op vrijdag 22 januari klinken en eten we met CD&V Kortenaken op het nieuwe jaar. Tijdens dit etentje vinden de voorzittersverkiezingen plaats en reiken we met de jongeren van JONGcd&v naar jaarlijkse gewoonte de knap-gedaan- en de helaas-prijs uit. Met de "Knap-gedaan-prijs" wordt de meest verdienstelijke Kortenakenaar of een mooi initiatief van 2015 in de bloemetjes gezet en met de “Helaas-prijs” wordt een gemiste kans in onze gemeente aangekaart. 

Suggesties voor beide prijzen kunnen overgemaakt worden aan JONGcd&v Voorzitster Lien Vandebroeck (lien@cdenvkortenaken.be) of aan mezelf (kristof@cdenvkortenaken.be; 0498/64.00.78).