Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

vrijdag 8 januari 2016

Bevoegdheidsverdeling

Op de gemeenteraad van december hebben de nieuwe schepenen hun eed afgelegd. Ik vroeg toen ook naar de nieuwe bevoegdheidsverdeling en die wou of kon men mij toen nog niet zeggen. Ik was dan ook benieuwd toen ik vandaag op Twitter en Facebook het volgende kon lezen: "In het nieuwe jaar wijzigt ook de samenstelling van College. De nieuwe samenstelling vind je via deze link: ow.ly/Wnw5W". Maar toen ik op de link klikte, stond er bij 3 van de 5 schepenen geen bevoegdheid (Niels Willems was thans ook schepen voor de wissels). Een kleine vergetelheid of hebben we nu in Kortenaken toch schepenen te veel? ;-)