Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 28 juli 2015

Website eind dit jaar ook op mobiele apparaten

De nieuwe website van de gemeente Kortenaken (www.kortenaken.be) is gisteren online geplaatst en ze oogt zeer modern en zeer fris en past bovendien volledig in de huisstijl van de gemeente. Het is uiteraard eventjes wennen omdat de knoppen wat anders staan, maar dat is bij elke vernieuwing het geval. Naast een grondige update van de layout is onder andere ook het e-loket grondig vernieuwd. Je kan nu makkelijk een attesten en uittreksels online aanvragen. Wil je een vereniging opzoeken dan kan dat nu ook via een online gids. KNAP GEDAAN! 

Toen ik begin dit jaar in de collegenotulen las dat er een nieuwe website kwam, vroeg ik op de gemeenteraad van februari of deze beschikbaar zal zijn in mobiele vorm op tablets en smartphones. Steeds meer mensen surfen namelijk via hun iPad, iPhone, ... Er werd me toen bevestigd dat dit het geval zal zijn. Voorlopig is de website echter nog wat onhandig op je smartphone maar tegen het einde van het jaar is er ook een mobiele versie van de nieuwe en zeer geslaagde website